Termeni si Conditii

 • Prezenta pe acest site implica acceptarea si respectarea acestor termeni si conditii. Ne alocam dreptul de a modifica, actualiza,completa orice informatie din continutul acestui site fara o notificare prealabila, motiv pentru care recomandam citirea cu atentie a informatiilor inainte de fiecare utilizare. In cazul nu in care nu sunteti de acord cu termenii si conditiile mentionate in site, va rugam sa nu utilizati site-ul.  Pentru o intelegere cat mai buna a modului de folosire a acestui site va informam urmatoarele:
 • I. Termeni​
 • Utilizator – orice persoana fizica/juridica ce utilizeaza acest  site in scopul pentru care  a fost creat
 • Consumator - orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociatii, care, in executarea contractelor care intra sub incidenta prezentei ordonante, actioneaza in scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale; (Ord. 130/2000)
 • Client – orice persoana fizica/juridica sau orice alta entitate care plaseaza si finalizeaza o Comanda
 • Comerciant – S.C. Kompatex Fashion Group Accesories Srl 
 • Contract la distanta - contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un comerciant si un consumator, in cadrul unui sistem de vanzare organizat de catre comerciant, care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta; (Ord.130/2000)
 • Comanda  - document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Comerciant si Client prin care Comerciantul este de acord sa livreze Bunurile si Clientul este de acord sa le primeasca si sa faca plata acestora.
 • Bunuri - produsele expuse pe site si mentionate in Comanda
 • Contract incheiat -  Comanda confirmata de catre Comerciant
 • Precomanda - comanda facuta pentru un produs inainte de a fi fabricat sau pus in vanzare
 • Pretul - valoarea de achizitie a bunului afisata pe site la momentul plasarii comenzii de catre Client. 

           II. Conditii

 • Informatii produse - produsele expuse pe acest site sunt accesorii de moda.Societatea  noastra face eforturi de a prezenta cu maxima corectitudine si acuratete  toate informatiile aferente descrierii produselor expuse, totusi avand in vedere cantitatea mare de informatii erorile nu sunt excluse.Desemenea, culorile pe care le vedeti in monitor pot fi diferite de culorile reale ale produselor,deoarece culorile depind de specificatiile tehnice si de reglarile computerului si monitorului dvs. Kompatexfashion.ro  nu poate fi facut responsabil pentru inadvertenta pentru culorile pe care le vedeti pe monitorul dvs si culorile reale ale produselor.
 • Plasare  comanda - o Comanda poate fi plasata prin inregistrare cont  sau prin formular contact . 
 • Confirmare comanda - aceasta se face in scris de catre Comerciant 
 • Modalitatea de plata - plata numerar la livrarea coletului
 • Pretul produsului achizitionat include TVA si NU include costul de transport . Valoarea transportului se adauga la valoarea produsului achizitionat si este de :  9 Ron (TVA inclus) ptr expeditii loco si 14 lei (TVA inclus) pentru expeditii in tara.Pentru valoare comanda incepand  cu 100 Ron,transportul este gratuit. 
 • Durata Contract - prezentul contract intra in vigoare in  momentul confirmarii de catre Comerciant a Comenzii lansate de catre Client. Confirmarea se face in scris la adresa de e-mail pusa la dispozitie de catre Client.
 • Executarea contractului la distanta - Pentru produsele cu statut de Precomanda si care implica productie,termenul estimativ este de  minim 15 zile , in functie de fluxul de productie si timpul de transport ,dar nu poate depasi  30 de zile conform legislatiei in vigoare. Pentru produsele existente in stoc termenul este de 2-3 zile de la data primirii comenzii. 
 • Inregistrarea ca membru - pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate,corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si suneti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet. In cazul in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata, ne asumam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre pe o periodata determinata sau nedeterminata de timp.Inregistrarea si autentificarea pe acest site implica alegerea si folosirea unui nume de utilizator si a unei parole de acces.Clientul este direct responsabil de pastrarea in siguranta a Parolei de acces precum si de consecintele oricarei activitati desfasurate in contul acestuia prin folosu folosirea Parolei. Clientul este de acord sa instiinteze Comerciantul imediat de pierderea parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata  sub numele sau de utilizator.
 • Dreptul de autor(copyright) - continutul acestui site incluzand informatii, imagini , elemente de grafica web si alte date, este proprietatea S.C. Kompatex Fashion Group Accesories SRL'' si a Partenerilor ​  si este aparat de Legea dreptului de autor(legea 8 /1996) si de legile privind proprietatea intelectuala.Folosirea oricaror elemente din acest site fara acordul proprietarului este pedepsita de legislatia in vigoare. 
 • Securitatea datelor personale - datele personale vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site  conform legislatiei in vigoare si in conditiile prevazute in Politica de Confidentialitate.
 • Dispute si conflicte  - orice tentativa de acces neautorizat la  site si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente .Orice conflict aparut intre companie si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti.In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevedrile legale romanesti din acest domeniu iar solutionare conflictelor este de competenta instantelor romanesti.
 • Denuntare unilaterala a contractului (Returnare produse)
 1.  "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui   motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea   contractului" ( Ord.130/2000).  Singurele costuri care  cad in sarcina Clientului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.Rambursarea sumelor platite de catre Client se va face cu respectarea prevederilor legale in cel mult 30 de zile de la data denuntarii contractului de catre Consumator  (Ord.130/2000). 
 2. ''Consumatorul nu poate denunta unilateral contractul de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate.'' In categoria acestor produse intra Produsele cu statut de Precomanda care sunt executate la cererea clientului .
 3. Dreptul de renuntare la cumparare nu se aplica in cazul persoanelor juridice
 4. Atentie ! - in caz de retur produse , pentru a fi acceptat, trebuiesc indeplinite urmatoarele conditii : produsele sa fie in aceasi stare in care au fost livrate pentru a putea fi revandute (sa nu fie zgariate,ciobite , cu accesorii lipsa, cu miros de parfum ,spalate sau sterse cu diverse solutii), sa fie trimise in ambalajul original insotite de factura . Returul se face cu aceasi firma de curierat cu care au fost trimise. Nu acceptam colete trimise retur prin Posta Romana( Prioripost) . Nu acceptam colete cu plata ramburs, acestea vor fi refuzate.Inainte de returnare trebuie sa anuntati telefonic la numarul 0720077482 sau in scris la adresa de e-mail office@kompatexfashion.ro intentia de a returna produsul(ele).Valoarea obigatiilor banesti ale Comerciantului fata de Client nu poate depasi valoarea sumelor incasate. Clientul nu poate pretinde nici un fel de daune morale sau materiale peste aceste sume. Costul transportului aferent returnarii produselor cade in sarcina Clientului. Costul rambursarii sumei achitate de Client cade in sarcina Comerciantului.Pentru rambursarea  acestei Clientul trebuie sa furnizeze Comerciantului un cont IBAN in care sa fie transferati banii.In cazul a mai mult de 2 returnari  aferente unui singur Client , ca urmare a clauzei de denuntare unilaterala, ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda viitoare venita din partea Clientului in cauza.

         Raspunderea contractuala 

 1. Obligatiile Comerciantului : sa livreze Clientului produsul(ele) care au fost comandate,sa informeze clientul in caz de intarzieri sau in cazul in care nu poate executa contractul din cauza ca produsul sau serviciul nu este disponibil, trebuie sa informeze consumatorul despre aceasta indisponibilitate, iar sumele pe care acesta le-a varsat ca plata trebuie rambursate de comerciant in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 30 de zile.
 2. Obligatiile Clientului - sa ia la cunostinta de  Termeni si Conditiile de utilizare cu respectarea conditiilor prevazute , sa plateasca valoarea produselor achizitionate , sa furnizeze date corecte si reale de inregistrare
 • Forta majora - exonereaza partile de raspunderea pentru neindeplinirea totala sau partiala a obligatiilor ce le revin.Prin forta majora se intelege orice eveniment independent de vointa partilor, imprevizibil si inevitabil,aparut dupa intrarea in vigoare a prezentului contract si care impiedica partile sa-si execute integral sau partial obigatiile contractuale.
 • Limitarea raspunderii - ca urmare a legislatiei in vigoare magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste :1) intarzierile la livrare datorate furnizorului , curierului sau din alte motive ; 2) deteriorarile , distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului in cazul livrarii comenzii catre destinatar , care cad in sarcina transportatorului ;3) deteriorarile , distrugerile, peirderile survenite pe timpul transportului in cazul returnarii produselor prin denuntare unilaterala, care cad in sarcina Clientulu i; 4) pagubele create prin folosirea necorespunzatorare a produsului achizitionata sau cauzate de interventia umana asupra acestuia 5)informatiile eronate furnizate de cumparator, acestea avand posibilitatea corectarii acestor informatii prin contul creat in magazin , 6).posibilitatea de a contacta virusi prin intermediul acestui magazin sau prin primirea de e-mailuri cu caracter informativ sau promotional; 7) neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii de Internet sau de posibilitatea unei disfunctii temporare a serverului pe care acesta este gazduit ; 8) continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin
 • Legea aplicabila-Toate litigiile privind interpretarea ,executarea ori incetarea prezentului contract vor fi solutionate pe cale amiabila de catre reprezentantii partilor.In cazul in care nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila , acestea vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti competente de la sediul Comerciantului. 

 

Kompatex © 2019. Toate drepturile rezervate.
Web Design by Creare Magazin Online